Это число кратно 2!

01.12.2023

Із Закарпаття курсуватиме новий поїзд до Будапешта та Відня

Із 10 грудня розпочне курсування новий прямий поїзд №143/146 Відень – Чоп – Відень. Про це повідомила пресслужба “Укрзалізниці”.

При цьому рейс, який курсуватиме через Будапешт, “підвʼяжуть” до пересадки на групу спальних вагонів із Києва (через Львів). Також сполучення стане зручним і для пасажирів рейсу №367/368 Луцьк – Рівне – Чоп – Ужгород.

Подорож по Україні (з Києва, Рівного, Луцька чи Львова до Чопа) здійснюватиметься вночі у спальних вагонах “Укрзалізниці”, а денний сегмент (Чоп – Будапешт – Відень) – у сучасних сидячих вагонах 1-го або 2-го класу угорської залізниці.Докладніше.

21.07.2023

Пропонуємо Вашій увазі новий Vatra Hotel м.Тернопіль

«VATRA» — сучасний готель в урбаністичному стилі, готовий запропонувати вам комфортні умови проживання та відпочинку. Готель працює цілодобово.

Готель пропонує гостям 57 сучасних просторих номерів, оформлених в стилі loft.

У кожному номері є кондиціонер, опалення, телевізор з плоским екраном, безкоштовний Wi-Fi. В готелі є просторі конференц-зали, в яких зручно організовувати конференції, фотосесії, семінари та інші заходи. Продумано важливі технічні моменти для зручності учасників та організаторів конференцій. Докладніше.

31.03.2023

Поляки відкрили прямий рейс до Нью-Йорка від кордону з Україною.

Польська авіакомпанія LOT з 27 березня відкрила прямий рейс до Нью-Йорка з аеропорту Жешув, який розташований неподалік кордону з Україною.

Польоти виконуватиме широкофюзеляжний далекомагістральний літак Boeing 787-8. Він може перевозити 252 пасажирів у салонах бізнес-класу, преміального економічного класу та звичайного економ-класу. Дальності літака вистачає для виконання прямих рейсів Жешув-Нью-Йорк без проміжних посадок для дозаправки.Докладніше

30.03.2023

Як Україна і Польща спільно розвиватимуть високошвидкісне залізничне сполучення.

Як Україна і Польща спільно розвиватимуть високошвидкісне залізничне сполучення.

Мрії про високошвидкісну залізницю не полишають український політичний і транспортний істеблішмент. Майже два роки тому, в березні 2021-го, президент Володимир Зеленський, а за ним і керівники МІУ і “Укрзалізниці” анонсували проект будівництва високошвидкісної залізниці.Докладніше

26.01.2023

УЗ запустила програму лояльності для пасажирів.

“Укрзалізниця” оголосила про запуск програми лояльності для пасажирів під назвою “Залізні друзі”.
Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.
“Відтепер для тих, хто регулярно обирає саме залізницю для своїх подорожей, ми започаткували програму “Залізні друзі”: кожен кілометр подорожі перетвориться на “обіймашки” від Укрзалізниці, які можна накопичувати та отримувати за це приємні подарунки.Докладніше.

04.11.2022

УЗ анонсувала 4 нові міжнародні поїзди: графіки

Укрзалізниця відкрила продаж квитків глибиною 20 днів на нові поїзди міжнародного сполучення.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зокрема, йдеться про поїзд №90/89 Київ – Перемишль (Польща) через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль.Докладніше.

07.10.2022

Дві найбільші залізниці Канади допоможуть з відновленням України – МІУ

Дві найбільші залізниці Канади – Canadian National Railway та Canadian Pacific Railway – візьмуть участь у відновленні України, повідомила в четвер пресслужба Міністерства інфраструктури.Докладніше.

30.08.2022

Нові готелі у Львові та Винниках

Шановні Партнери!

Попри надважкі часи ми маємо залишатися сильними та згуртованими, економіка країни має працювати, бізнес має розвиватися і ми як завжди готові допомогти Вам в цьому.
Враховуючи нові реалії сьогодення та всі правила безпеки – пропонуємо розглянути декілька нових локацій на Заході України для проведення безпечних заходів та івентів.

City Inn Lviv

Emily Hotel

05.07.2022

Київ та Варшаву хочуть обʼєднати швидкісною залізницею.

Київ та Варшаву хочуть обʼєднати швидкісною залізницею: скільки це коштуватиме.
Столиці України та Польщі планують обʼєднати швидкісною залізницею, цей проєкт оцінюють в 1,2 млрд доларів.

Відповідний проєкт міститься в Плані відновлення України, який був представлений у Лугано у понеділок.Докладніше

01.07.2022

Послуги BCD Meetings & Events

Шановні Партнери!

BCD Travel Ukraine в умовах воєнного стану продовжує підтримувати клієнтів по всьому спектру послуг, у тому числі:
– релокація працівників та їх сімей у Західну Україну та за кордон;
– забезпечення тривалого проживання для переміщених робочих колективів;
– організація трансферів легковими автомобілями, мінібусами, автобусами по всій Україні та за кордоном;
– організація виїзних заходів у Львові, Прикарпатті, Карпатах, Буковині, а також в інших містах та регіонах;
– підтримка візитів в Україну іноземних делегацій та гуманітарних місій;

Для клієнтів, що знаходяться за кордоном, доступні послуги всієї мережі BCD Travel у 94 країнах світу.

03.06.2022

Глава Укрзалізниці про перехід на вузьку колію: З Росією нас більше нічого не поєднує.

Глава Укрзалізниці про перехід на вузьку колію: З Росією нас більше нічого не поєднує. Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін підтримав рішення уряду про поступовий перехід на вузьку європейську колію. Докладніше

09.12.2021

Ми — найпопулярніша глобальна компанія ділових подорожей 2021 року!

Ми — найпопулярніша глобальна компанія ділових подорожей 2021 року!

Група професіоналів індустрії корпоративних подорожей, опитаних The Beat, інформаційним виданням галузі, в дев’ятий раз обрала BCD Travel як найбільш шановану компанію з управління подорожами.

«Ми цінуємо цю нагороду з тих пір, як ми отримали перше визнання в 2009 році», – сказав Джон Снайдер, президент і генеральний директор BCD Travel і генеральний директор BCD Group. «Для нас велика честь, що наші колеги та клієнти помітили наші зусилля і п’ятий рік поспіль проголосували за TMC, що найбільше захоплюється. Це особливо важливо, оскільки це визнання приходить на тлі пандемії, яка принесла нам і всій галузі унікальні та важкі виклики». Докладніше.

11.10.2021

В Одесу зайшов новий лоукостер

Лоукостер Wizz Air Abu Dhabi 7 жовтня виконав перший рейс зі столиці ОАЕ Абу-Дабі в Одесу. Авіакомпанія є дочірнім підприємством лоукостера Wizz Air, який працює на українському ринку з 2008 року. Про це повідомляє avianews.com 

Відповідно до опублікованого розкладу, авіаперевізник буде літати за новим маршрутом один раз в тиждень щочетверга. З 19 грудня в розклад внесений другий щотижневий рейс у неділю. Докладніше.

24.09.2021

Число рейсів українських авіакомпаній практично досягло докризового рівня 2019 року.

Українські авіакомпанії в серпні виконали 10 505 польотів, що відповідає 90% здійснених рейсів у докризовий серпень 2019 року. Про це повідомляє пресслужба Украероруху.

Кількість рейсів іноземних перевізників в авіапросторі України відновилася на 88% від серпня позаминулого року, транзитних – на 59%.Докладніше.

30.08.2021

Чи можуть компанії ефективно закуповувати тревел без допомоги агентств? Спойлер: ефективно – нi.

Якщо у Вашій компанії є відрядження, то Вам буде цікаво ознайомитися з обґрунтуванням саме такої відповіді на це «вічне» питання, викладене в статті незалежного експерта Ірини Костюкової на порталі Buying Business Travel. Докладніше.

27.08.2021

Deutsche Bahn може почати керувати пасажирськими перевезеннями Укрзалізниці

“Дочка” німецького залізничного оператора Deutsche Bahn Engineering & Consulting консультуватиме АТ “Укрзалізниця” у сфері пасажирських перевезень і у 2022 році почне управляти цим напрямком. Відповідний договір з компанією підписала Укрзалізниця, повідомляє пресслужба УЗ. Докладніше

24.02.2021

На Донбасі побудують новий аеропорт, — президент.

Аеропорт побудують для жителів Донецької та Луганської областей.

На підконтрольній Україні території Донбасу планують побудувати новий аеропорт для цивільних рейсів.

Про це заявив під час форуму “Україна 30” президент України Володимир Зеленський.Докладніше

19.01.2021

Для польотів в США тепер потрібно буде здавати тест на COVID-19

Рішення набирає чинності з 26 січня.
Центр з контролю і профілактики захворювань США запровадив вимогу щодо обов’язкового тестування всіх пасажирів, що вилітають в Штати, на коронавірус.Докладніше

05.01.2021

У Мінінфраструктури анонсували передачу в концесію вокзалів у Києві і Вінниці.

У Міністерстві інфраструктури як перші потенційні концесії розглядають вокзали Києва і Вінниці, також почнеться підготовка до концесії пасажирських вокзалів у Львові та Одесі.

Про це повідомляє прес-служба відомства за підсумками наради щодо дослідження з оцінки ринку в рамках пілотного проєкту концесії пасажирських вокзалів міст Харків, Дніпро, Вінниця, Хмельницький, Миколаїв, Чоп, Київ.Докладніше

07.12.2020

Навіть при жорсткому карантині транспорт не закриють – прем’єр.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що попри повний локдаун, який планують ввести в Україні, транспорт буде працювати.

Джерело: засідання парламенту 4 грудня. Докладніше

20.10.2020

В аеропорту Запоріжжя відкрили новий пасажирський термінал.

Сьогодні, 19 жовтня, розпочав роботу новий пасажирський термінал аеропорту Запоріжжя з пропускною спроможністю 400 пасажирів на годину.Докладніше

01.10.2020

Windrose з 5 жовтня почне літати за маршрутом “Київ – Херсон”

Авіакомпанія Windrose (“Роза Вітрів”, Київ) із 5 жовтня 2020 року почне виконувати рейси за маршрутом Київ-Херсон, повідомляється на сайті міжнародного аеропорту “Херсон”.Докладніше

24.09.2020

IATA пропонує впровадити тести на COVID перед зарубіжними рейсами замість карантину після прильоту.

Міжнародна асоціація повітряного транспорту (IАТА) закликала впровадити тестування на COVID-19 для всіх пасажирів, які вилітають за кордон. Таке рішення запропоновано як альтернативу карантинним обмеженням, які зобов’язані проходити пасажири після прильоту до іншої країни. Це, вважають в IATA, сприятиме швидшому відновленню міжнародних авіаперевезень.Докладніше

03.09.2020

В “Борисполі” з’явилися спеціальні місця для паркування таксі Bolt і Uber

На багаторівневому паркінгу Міжнародного аеропорту “Бориспіль” облаштували спеціальні зони для висадки та посадки пасажирів Uber і Bolt. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.
Відповідні зони для паркування таксі знаходяться на третьому і четвертому поверхах багаторівневого паркінгу, який з’єднаний з терміналом D. Докладніше

12.08.2020

На кордоні України та Румунії запрацювала поромна переправа Орлівка-Ісакча

На кордоні України та Румунії запрацювала поромна переправа Орлівка-Ісакча.
10 серпня вранці відбувся запуск поромного сполучення Орлівка-Ісакча, що на українсько-румунському кордоні.
Прикордонники Ізмаїльського загону поки проводять лише оформлення вантажних транспортних засобів. За рішенням сторін, через пункт пропуску наразі можуть прямувати лише вантажівки.Докладніше

10.08.2020

BCD Travel Телехаус Київ – Ваш помічник в бізнесі.

Ось уже понад 27 років наша компанія є однією з найуспішніших на туристичному ринку України в області корпоративного та індивідуального туризму.

Репутація компанії, безумовно, залежить від компетентності її співробітників. Наша команда з 70 професіоналів пройшла спеціальне навчання і має солідний стаж роботи за спеціальностями «комерційний менеджмент», «маркетинг», «IT», «бухгалтерський облік», «юрисдикцію» і багатьом іншим.

Відповідно, наші можливості не обмежуються виключно тревел-сферою, а простягаються набагато ширше. Не виключено, що в період світового карантину наша команда може бути корисною Вам і Вашій компанії за наступними напрямками:
– послуги індивідуальних трансферів в Києві і Україні (свій автотранспорт); повна гарантія санітарних норм
– послуги готельного менеджменту
– послуги з організації групових заходів та івентів будь-якого масштабу, проведення «круглих столів», презентацій, тимбилдинг
– IT-послуги (аудит і автоматизація бізнес-процесів, звітності, веб-дизайн)
– маркетинг-послуги (електронні розсилки, SEO, проведення рекламних компаній)
– послуги Sales (пошук клієнтів по будь-яких напрямах, створення і підтримання клієнтських баз)
– послуги Call Center (бездоганне виконання протоколів SLA)
– аутсорсинг послуг регламентованої бухгалтерії 1С8, податковий нагляд
– юридичні послуги (комерційне право, захист прав споживачів)
– освіта за кордоном
Завжди до ваших послуг!

07.08.2020

Трансфер – це комфорт, безпека, професійний підхід!

Зараз дуже поширеною вважається послуга надання трансферів, як для поїздок внутрішніх так і між регіонами України. Тому що це комфорт, безпека, а також професійний підхід.
Головними перевагами наших приватних трансферів в порівнянні з літаком, поїздом і таксі є:
*якість автомобілів
*досвідчені водії
*найсуворіші правила гігієни, санітарна обробка автомобілів
*індивідуальний підхід, можливість тривалих поїздок
Крім того, це дозволить заощадити час, адже Вам не доведеться самостійно шукати маршрут.
За додатковими опціями та інформацією просимо звертатися за номером телефону: +380 50 351 66 32.

30.07.2020

“Укрзалізниця” запускає потяг до Карпат.

Українська залізниця запускає потяг до Карпат. Він відправиться з Києва 3 серпня, далі курсуватиме по непарних днях, а з Рахова 4 серпня та курсуватиме по парних днях.Докладніше

27.07.2020

Італія зняла всі обмеження на авіапольоти в Україну.

Україна та Італія повністю зняли обмеження на польоти між країнами, після того, як Італія захистила місцевий ринок від українських авіаперевізників. Докладніше

11.07.2020

МАУ оприлюднила оновлену програму польотів на серпень.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” опублікувала уточнену програму польотів на серпень та анонсувала запуск нового напрямку Київ-Неаполь. Докладніше

24.06.2020

Уряди країн світу запроваджують обмеження на пересування через пандемію COVID-19

Уряди країн світу запроваджують обмеження на пересування через пандемію COVID-19.
Правила в’їзду та транзиту постійно оновлюються.
Міністерство закордонних справ України презентувало інтерактивну онлайн-карту,
яка дозволяє перевірити актуальний режим в’їзду та транзиту для громадян України:
Обмірковуючи мандрівку за кордон, будьте максимально обачними та уважно ознайомтеся з правилами.Докладніше

12.06.2020

Новий онлайн-інструмент повідомляє, які країни дозволяють подорожувати.

Новий онлайн-інструмент повідомляє, які країни дозволяють подорожувати
Міжнародна асоціація авіаперевезень (IATA) створила інтерактивну карту подорожей (COVID-19) підтримуючи сучасний, авторитетний ресурс, в якій мандрівники можуть посилатись на те, які місця по всьому світу відкриваються, щоб знову приймати відвідувачів.Докладніше

04.06.2020

Авіакомпанія Windrose оприлюднила оновлений графік рейсів по Україні

15 червня після відкриття аеропортів в Україні авіакомпанія планує запустити рейси з Києва до Одеси, Дніпра та Харкова, 16 червня – з Києва до Львова. Всі лінії будуть обслуговуватися щодня. До кінця червня літаки будуть літати у Львів та Харків один раз на день, до Дніпра і Одеси – двічі на день. З липня авіакомпанія має намір збільшити частоту польотів. Відкриття щоденних рейсів Миколаїв-Київ перенесено на 15 липня.Докладніше

02.06.2020

Що потрібно знати: програми чистоти та гігієни готелів

Прагнучи запевнити як працівників, так і мандрівників, що вони роблять все можливе, щоб захистити їх від COVID-19, готелі впроваджують нові та вдосконалені процеси забезпечення чистоти та гігієни.
Хоча кожна мережа готелів може застосовувати свій власний підхід до чистоти та гігієни, такі організації, як Американська асоціація готельного бізнесу (AHLA), зі своєю Консультативною радою з безпечного перебування можуть допомогти встановити загальні стандарти у всій галузі. Докладніше

27.02.2020

В аеропорту Бориспіль відкриють найбільший 2-рівневий бізнес-зал для пасажирів

27 лютого аеропорт Бориспіль відкриє 2-рівневий бізнес-зал Atmosfera Fly в зоні вильоту міжнародних рейсів на 4 поверсі терміналу D. Нова лаунж зона має площу 776 кв. метрів і панорамний вид на перон і злітно-посадкову смугу. На даний момент новим залом безкоштовно можуть скористатися власники банківських карт платіжної системи Mastercard рівнів World Elite, World Black Edition, Platinum і Corporate Mastercard. Докладніше

21.02.2020

Відстеження змін у розкладі польотів

Шановні користувачі, для відстеження змін у розкладі польотів оберіть аеропорт відправлення/прильоту.

Аеропорт Бориспіль

Аеропорт Жуляни

 

12.02.2020

Авіакомпанія Windrose відкриє рейси з Дніпра до Берліна

Windrose анонсувала запуск прямих рейсів за маршрутом Дніпро-Берлін в червні 2020 року та відкрила продаж квитків на цей маршрут. Польоти будуть виконуватися в період з 1 червня по 23 жовтня три рази на тиждень по понеділках, середах і п’ятницях в аеропорт Тегель. Вартість авіаквитків стартує від 2700 грн в один бік. Докладніше

05.02.2020

SkyUp Airlines відкриває продаж квитків на рейс із Запоріжжя до Праги

На офіційному сайті українського лоукостера SkyUp Airlines перевізник заявив про відкриття продажів квитків на рейс за маршрутом Запоріжжя-Прага. На початку літнього сезону – від 29 березня 2020 року рейси будуть здійснюватись двічі на тиждень – щочетверга та щонеділі. Докладніше

03.02.2020

Євроколія Львів-Польща зможе перевозити 600 тисяч пасажирів на рік

Будівництво євроколії від станції Скнилів на околиці Львова до державного кордону з Польщею (станція Мостиська) дасть можливість збільшити пасажиропотік у цьому напрямку до 634 тис. пасажирів на рік за рахунок курсування трьох поїздів щодня. Повідомляється, що завдяки євроколії скоротиться час митного контролю до чотирьох годин, а також залізничні підприємства ЄС отримають доступ до залізничної мережі “Укрзалізниці”. Докладніше

23.01.2020

Windrose запустить оновлену програму внутрішніх рейсів

Від 29 березня 2020 року Windrose запустить оновлену програму внутрішніх рейсів у рамках літнього розкладу. Рейси будуть здійснюватись за чотирма напрямками з київського аеропорту “Бориспіль” – до Львова, Одеси, Харкова та Дніпро. Авіаперевізник відзначив, що наразі розклад польотів не опубліковано і продаж квитків не відкрито, бо здійснюється підготовча робота до запуску проекту, включаючи отримання слотів в аеропортах. Докладніше

 

06.01.2020

Авіакомпанія LOT запустить прямі рейси до Вашингтона зі зручними сполученнями з України

З 2 червня 2020 року LOT запустить прямі рейси Варшава-Вашингтон зі зручними сполученнями з рейсами з міст України. Час пересадки в Варшаві на шляху з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова до Вашингтона і назад становить від 1 до 2 годин. Польоти будуть виконуватися тричі на тиждень по вівторках, п’ятницях і неділях на літаках Boeing 787. Докладніше

27.12.2019

Аеропорт Одеса майже завершив переведення всіх рейсів у новий термінал

26 грудня аеропорт Одеса завершив переведення в новий термінал рейсів на виліт і прибуття майже всіх авіакомпаній. На даний момент в старому терміналі обслуговується виліт рейсів тільки лоу-коста Ryanair. Це пов’язано з бажанням авіакомпанії не використовувати автобуси для посадки пасажирів в літак. Використання подібної технології в новому терміналі поки неможливо в зв’язку з тим, що поряд з новим комплексом ще не побудований перон.Докладніше

10.12.2019

В листопаді 2019 року пасажиропотік в аеропорту Бориспіль зріс на 14,4%

Аеропорт Бориспіль обслужив 1 млн 137,3 тис. пасажирів в листопаді 2019 року, що на 14,4% перевищило результат за листопад минулого року. Число рейсів в аеропорту Бориспіль в листопаді 2019 року зросло на 4,9% і становило 8 292. Найбільш завантаженим днем стало 3 листопада, коли повітряні ворота прийняли та відправили 45 871 пасажира. Докладніше

25.11.2019

Чеський перевізник Leo Express отримав дозвіл на запуск поїздів із Праги до Медики

Чеський автобусний і залізничний перевізник Leo Express отримав дозвіл від польської адміністрації залізничного транспорту на пасажирські перевезення територією Польщі. Дозвіл був виданий 15 листопада 2019 року і стосується міжнародних перевезень на лінії Прага – Медика. Тепер перевізник має право здійснювати чотири рейси щоденно із Праги до Медики і стільки ж у зворотному напрямку. Докладніше

21.11.2019

Бізнес-зал Turkish Airlines в новому аеропорту Стамбула

У новому аеропорту Стамбула Turkish Airlines вирішили розділити потік мандрівників, побудувавши в центральній частині терміналу дві практично однакові зали очікування площею 5600 м2 кожний. Перша зала призначена тільки для пасажирів бізнес-класу Turkish Airlines або авіакомпаній, що входять в Star Alliance. Другою можуть користуватись пасажири бізнес-класу Turkish Airlines і економ-класу авіакомпаній Star Alliance, які мають карти програми лояльності Miles & Smiles рівнів Elite і Elite Plus або карти Star Alliance рівня Gold. Докладніше

11.10.2019

Аеропорт Бориспіль обслужив майже 1,7 млн пасажирів у вересні 2019 року

У вересні 2019 року аеропорт Бориспіль обслужив 1 млн 649,1 тис. пасажирів, що на 27,6% більше, ніж за аналогічний місяць минулого року, повідомили avianews.com в прес-службі підприємства. Число рейсів у вересні 2019 року в аеропорту Бориспіль збільшилося на 24,7% в порівнянні з вереснем 2018 року. Докладніше

20.09.2019

Пасажиропотік українських аеропортів за 8 місяців 2019 року зріс на 19,4%

Аеропорти України за 8 місяців 2019 року прийняли і відправили 16 млн 77,1 тис. пасажирів, що на 19,4% перевищило результат за аналогічний період минулого року, повідомили в Державіаслужбі України. Столичні повітряні ворота Бориспіль і Жуляни («Київ» імені Ігоря Сікорського) обслужили 73,6% всіх мандрівників, які скористалися українськими аеропортами. Докладніше

11.07.2019

Подорожуючи світом з авіакомпаніями Lufthansa Group

За підсумками премії World Airline Awards цього року авіакомпанії Lufthansa Group стали володарями 4 нагород. Незважаючи на те, що авіакомпанії SWISS і Austrian Airlines розділили перше місце, Lufthansa удостоїлася подвійних почестей, включаючи перемогу в категорії «Краща авіакомпанія Європи».Докладніше

24.06.2019

Аеропорт «Бориспіль» повернув стандартні тарифи на новому багаторівневому паркінгу

Аеропорт «Бориспіль» завершив дію спеціального тарифу 1 грн/годину на новому багаторівневому паркінгу поруч із терміналом D, який було введено на період тестування обладнання нового комплексу. Плата за розміщення автомобіля на всіх чотирьох поверхах становить 30 грн на годину. На перших двох поверхах діє знижений тариф за добове розміщення — 300 грн/доба. Докладніше

28.05.2019

Авіакомпанія SkyUp запустила регулярні рейси з Харкова, Запоріжжя, Одеси до Барселони

Українська авіакомпанія SkyUp із 25 травня 2019 року почала виконувати регулярні рейси з Харкова, Запоріжжя та Одеси до Барселони (Іспанія). Регулярні рейси за маршрутами Харків-Барселона, Запоріжжя-Барселона та Одеса-Барселона відбуватимуться двічі на тиждень: щосереди та щосуботи. Це перші прямі рейси із зазначених міст до Барселони.Докладніше

23.05.2019

Аеропорт “Київ” відкрив розширений термінал А для міжнародних рейсів

Міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського (Жуляни) ввів в експлуатацію термінал «А», розширений на 9,5 тис. кв. м – до 23,7 тис. кв. м. Розширення терміналу дозволить приймати та відправляти вдвічі більше пасажирів, а також покращить комфорт перебування в аеропорту. На привокзальній площі перед новим крилом терміналу побудовано новий паркінг на 135 паркомісць, що збільшило паркінг аеропорту на 40%.Докладніше

20.05.2019

Перевізник British Airways припинить польоти з Лондона в Київ

З 3 жовтня авіакомпанія припинить виконувати перельоти в і з Києва до столиці Британії. У British Airways зазначили, що зараз ведуть роботу з іншими авіаперевізниками, щоб перебронювати квитки пасажирам, які встигли зробити бронювання на скасовані рейси. Національний авіаперевізник Великобританії був єдиним на лінії Київ-Лондон, який літав в аеропорт Хітроу.Докладніше

07.05.2019

Понад 2,5 тис. пасажирів за добу — новий рекорд Kyiv Boryspil Express

Укрзалізниця фіксує рекордні перевезення залізничним експресом, що курсує між Києвом та Міжнародним аеропортом «Бориспіль». Так, 22 квітня експресом було перевезено 2504 пасажири. Загалом в середньому на добу експрес перевозить приблизно 2 тис. пасажирів. Як показує статистика, найчастіше пасажири обирають Kyiv Boryspil Express у п’ятницю та середу. Вартість квитка — 80 грн.Докладніше

15.04.2019

Поромна переправа через Дунай запрацює вже влітку

Кабінет міністрів України розпорядився відкрити міжнародний пункт пропуску «Орловка» на поромній переправі через Дунай. Переправа запрацює в липні: необхідна інфраструктура вже побудована. Завершення ремонту траси «Одеса-Рені» разом з відкриттям поромної переправи створить якісне транспортне сполучення між Україною і Румунією. Сьогодні потрапити з нашої країни до Румунії можна тільки транзитом через територію Молдови – пункт пропуску Рені-Джурджулешт. Докладніше

03.04.2019

Термінал F в аеропорту “Бориспіль” відновив роботу

31 березня аеропорт «Бориспіль» розпочав експлуатацію терміналу F в тестовому режимі. Деяким перевізникам було комфортно перенести сюди з терміналу D всі рейси. Рішення про перехід до терміналу F прийняли авіакомпанії Laudamotion, Ryanair, SkyUp Airlines. В перспективі планується виконання частини рейсів через термінал F також будуть виконувати авіакомпанії: YanAir, Bravo Airways, Bukovyna, FANair, Wind Rose. Докладніше

02.04.2019

Qatar Airways поставила широкофюзеляжний літак А330 на щоденні рейси в Київ

З 31 березня 2019 року авіакомпанія Qatar Airways задіяла на одному з двох щоденних рейсів Київ-Доха широкофюзеляжний літак Airbus A330. Літак оснащений індивідуальною розважальною системою для пасажирів в усіх класах обслуговування. Авіакомпанія Qatar Airways постійно впроваджує нові технології і намагається створити ні з чим не порівнянний досвід подорожі повітряним транспортом. Докладніше

21.03.2019

В аеропорту “Бориспіль” встановили автоматизовані кіоски самореєстрації від МАУ

Починаючи з 20 березня, реєстрація на чартерні рейси, що вилітають з міжнародного аеропорту “Бориспіль”, стає повністю автоматизована. Для реєстрації необхідно не раніше, ніж за 24 години до вильоту скористатися сайтом МАУ або мобільним додатком і отримати посадковий талон. Процедуру реєстрації можна також зробити в аеропорту, де працюють п’ять кіосків самореєстрації.Докладніше

19.03.2019

Міжнародний аеропорт “Ужгород” відновив роботу

Міжнародний аеропорт «Ужгород» з 15 березня 2019 року, після трирічної перерви відновив роботу і прийняв перший регулярний рейс компанії “Мотор Січ” з Києва. Рейси виконуватимуть за маршрутом Київ-Львів-Ужгород. Виліт з Києва буде здійснюватись о 10:00, зупинка у Львові становитиме 1 годину 15 хвилин, переліт в Ужгород буде здійснюватися з 12:30 до 13:00.Докладніше

14.03.2019

Turkish Airlines переводить рейси до нового Стамбульського аеропорту

6-го квітня 2019 року о 02:00 за місцевим часом Turkish Airlines переїздить до (Нового) Аеропорту Стамбула. Загалом перенесення рейсів займе 45 годин і буде завершене 6 квітня, в суботу, вночі о 23:59. Таким чином, Стамбульський аеропорт відновить роботу 6 квітня о 14:00. Відстань по автодорозі з аеропорту до центру становить 35 км.Докладніше

22.02.2019

Українські напрямки популярні у варшавському аеропорту

Київ зайняв четверте місце в минулому році за пасажиропотоком серед регулярних напрямків варшавського аеропорту з результатом 495 тис. пасажирів. За сумарним пасажиропотоком в 2018 році на всіх регулярних маршрутах між Варшавою і містами України було перевезено 810 тис. чоловік, що дозволило країні зайняти третій рядок за популярністю.Докладніше

18.02.2019

Нові тарифи Преміум Економ на рейсах МАУ

Авіакомпанія МАУ на внутрішніх і середньомагістральних рейсах пропонує подорож класу Преміум Економ. Перелік сервісів, включених в тариф: 2 місця багажу – кожне вагою до 23 кг, 2 ручні поклажі, безкоштовне харчування і напої, будь-яке місце у салоні Економічного Класу, виділена стійка реєстрації та пріоритетна посадка на борт, змінення дати подорожі та повернення квитка без штрафу.Докладніше

28.01.2019

Ryanair відкриває чотири нові рейси з Києва

Усі чотири нові напрямки з Києва — в Німеччину. Ryanair літатиме в Дюссельдорф, Франкфурт (аеропорт Frankfurt-Hahn), Карлсруе та Нюрнберг. Запланована дата початку рейсів — друга половина жовтня. За кожним напрямком авіакомпанія літатиме двічі на тиждень. Ryanair офіційно не оголошував про відкриття нових рейсів, але квитки уже можна придбати на сайті перевізника.Докладніше

25.01.2019

Нові рейси Київ – Париж від авіакомпанії Aigle Azur

Французька авіакомпанія Aigle Azur оголосила про запуск прямих регулярних рейсів Київ – Париж з 18 квітня. Польоти виконуватимуться тричі на тиждень між паризьким аеропортом Орлі та київським Борисполем з короткою нічною стоянкою в Києві. Мінімальна ціна квитків від 274 євро в обох напрямках по тарифу Basic, який передбачає провезення тільки ручної поклажі вагою до 10 кг.Докладніше

11.01.2019

В аеропорту Бориспіль відкрили WOG-кафе

WOG Cafe розташоване на третьому поверсі пасажирського терміналу D міжнародного аерпорт Бориспіль, і працює за графіком 24/7. Загальна площа кафе 47,0 кв. м. В закладі планується обслуговувати близько 800 клієнтів на добу. У новому WOG CAFE як завжди працюватиме програма лояльності PRIDE, за якою можна накопичувати та списувати бонуси, здійснюючи покупки у мережах АЗК WOG та WOG CAFE. Докладніше

26.12.2018

Новий прямий рейс від Turkish Airlines з Києва у Бодрум

Авіакомпанія Turkish Airlines у квітні 2019 року відкриє прямий рейс з Києва у турецьке місто Бодрум! Польоти розпочнуть виконувати на літаках Airbus A320 з 6 квітня один раз на тиждень – щосуботи. На даний час Turkish Airlines виконує рейси в Україну лише зі Стамбулу. Прямі рейси є з Києва, Львова, Одеси, Херсона, Харкова та Запоріжжя. Рейси з Івано-Франківська було призупинено у травні 2016 року.Докладніше

05.12.2018

У терміналі D в аеропорту Бориспіль відкрили нову трансферну зону

Зараз трансферна зона працює в тестовому режимі. Вона повноцінно запрацює вже в грудні. Трансферна зона має два рівні, які пов’язані з другим поверхом прильоту міжнародних рейсів і третім поверхом вильоту міжнародних рейсів. Нова зона площею 1779,7 квадратів є дворівневою і пов’язана з 2 поверхом прильоту міжнародних рейсів і 3 поверхом вильоту. Пропускна здатність нової зони складе 1500 пасажирів на годину.Докладніше

09.11.2018

МАУ змінює правила для власників карток Panorama Club

Відтепер за кожен 1 USD, витрачений на авіаквиток, учасники Classic, Premium та Elite отримуватимуть 5, 7 та 10 миль відповідно. Кількість миль, що нараховується на рахунок учасника за переліт, більше не залежить від відстані між аеропортами вильоту і прильоту в милях (або «мильного мінімуму») та коефіцієнту нарахування миль в залежності від класу бронювання. Учасники також зберігають можливість накопичувати милі за придбання додаткових послуг МАУ.Докладніше

02.11.2018

МАУ змінює норми перевезення ручної поклажі

Нові правила перевезення ручної поклажі почнуть діяти для пасажирів МАУ, які купуватимуть квитки з 1 листопада з датою вильоту, починаючи з 15 січня 2019 року. Будь-які додаткові речі чи аксесуари, як наприклад, ноутбук, преса для читання, фотоапарат, портплед, товари “duty free”, особисті документи, тощо, повинні бути розміщені всередині ручної поклажі, що дозволена до перевезення відповідно до норм, встановлених правилами й умовами.Докладніше

29.10.2018

З Києва до аеропорту “Бориспіль” вперше вирушив новий швидкісний поїзд

У четвер, 25 жовтня, з Києва до аеропорту “Бориспіль” вперше вирушив новий швидкісний поїзд. Дістатися до аеропорту тепер можна за 35 хвилин і 80 гривень. Проте повноцінне курсування експресу стартує з листопада. Загалом таких рейкових автобусів буде п’ять; чотири з них курсуватимуть на маршруті Київ-Пасажирський – Бориспіль-аеропорт, і один буде в резерві. Докладніше

16.10.2018

Авіакомпанія Air France показала новий преміум і економ класи

Авіакомпанія Air France показала, як будуть виглядати нові салони економ і преміум-економ класів на далекомагістральних рейсах.У новому економ-класі Air France на далекомагістральних літаках акцент зроблений на темно-синій колір.Конструкція крісел передбачає додатковий простір для зберігання речей, більш широкі підлокітники і підставки для ніг.Докладніше